Buffet Betuwse boeren
« Terug naar overzichtBrood & smeersels
- Vers afgebakken wit en bruin stokbrood
- Oerbrood, vers uit de oven
- Huisgemaakte kruidenboter
- Betuwse boerendip
Koude gerechten
- Brabantse rundvleessalade gegarneerd met ham & ei
- Frisse slamix met bospaddenstoelen, cherrytomaat en courgette
- Betuwse stoofperen met een vleugje kaneel
Warme gerechten
- Aardappelpuree met een krokant gebakken korstje
- Gebakken krielaardappelen
- Betuws runderstoofpotje met verse grove groenten
- Varkensrollade met grove mosterd en bosui
- Kiprepen in een zachte stoganoffsaus
Warme bijgerechten
- Witlof uit de oven met ham & kaas
- Rode kool met stukjes appel en kaneel óf sperzieboontje met gebakken spekjes
Inclusief
- Borden en bestek
- Servetten
- Schoonmaakkosten