Buffet Betuwse boeren
« Terug naar overzichtBrood & smeersels:
- Vers afgebakken stokbrood wit en bruin
- Oerbrood
- Huisgemaakte kruidenboter
- Betuwse boerendip
Koude gerechten:
- Brabantse rundvleessalade gegarneerd met ham & ei
- Frisse slamix met cherrytomaat, gebakken bospaddestoelen en courgette
- Betuwse stoofperen met een vleugje kaneel
Warme gerechten:
- Aardappelpuree met een krokant gebakken korstje óf witte rijst met groenten
- Gebakken krielaardappelen
- Betuws runderstoofpotje met verse grove groenten
- Varkensrollade met grove mosterd en bosui
- Kiprepen in een zachte stoganoffsaus
- Extra vanaf 20 personen - Varkenshaas medaillon in peper roomsaus
Warme bijgerechten:
- Witlof uit de oven met ham & kaas
- Rode kool met stukjes appel en kaneel óf Bloemkool, broccoli en wortelen in heerlijke groentensaus
Inclusief:
- Borden, bestek en servetten
- Opschepbestek
- Schoonmaakkosten
Let op! Bij grote groepen van 50 personen breiden wij standaard het buffet uit met extra producten.