Buffet Populair
« Terug naar overzichtBrood en smeersels:
- Vers afgebakken stokbrood wit en bruin
- Huisgemaakte kruidenboter
- Aioli
Koude gerechten:
- Brabantse rundvleessalade rijkelijk gegarneerd
- Pastasalade pesto met paprika en zontomaat "van het huis "
- Frisse rauwkostsalade
Warme gerechten:
- Gebakken aardappelkrieltjes
- Nasi met kip en ei
- Gehaktballetjes gelegd in jussaus
- Kipsate in satesaus
- Ambachtelijke beenham in bouillon
- Extra vanaf 20 personen - Varkenshaas medaillon in champignon roomsaus
Warm bijgerecht:
- Sperzieboontjes met uitgebakken spekjes
- Extra vanaf 20 personen - Gebakken wok groenten
Sauzen:
- Mayonaise
- Beenhamsaus
Inclusief:
- Borden, bestek en servetten
- Opschepbestek
- Schoonmaakkosten