Buffet Proef de sfeer
« Terug naar overzichtBrood en smeersels
- Vers afgebakken stokbrood wit en bruin
- Plukbrood
- Huisgemaakte kruidenboter
- Boer'n spread
- Aioli
Koude gerechten
- Pastasalade "maison" (spirelli met komkommer, tomaat, kip en een frisse dressing)
- Brabantse rundvleessalade rijkelijk gegarneerd
- Carpaccioschotel met rucola, truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Warme gerechten
- Gebakken krielaardappelen
- Witte rijst met groenten en ei
- Varkenshaasmedaillion in huisgemaakte champignonroomsaus
- Kiprollade in een klein laagje jus met uitjes
- Gebakken ossenhaaspuntjes in een zachte ketjapsaus
Warme bijgerechten
- Sperziebonen met uitgebakken spekjes
- Gebakken champignons met bosui
Sauzen
- Mayonaise
Inclusief
- Borden, bestek en servetten
- Opschepbestek
- Schoonmaakkosten