Buffet Traditioneel
« Terug naar overzichtBrood en smeersels
- Vers afgebakken wirt en bruin stokbrood
- Plukbrood heerlijk vol van smaak
- Huisgemaakte kruidenboter
- Boer'n dip
Koude gerechten
- Rundvleessalade rijk gegarneerd met diverse vleeswaren, tomaat, sla en ei
- Carpaccioschotel met pijnboompitten, parmazaanse kaas, rucola en truffelmayonaise
Warme gerechten
- Gebakken aardappelkrieltjes
- Witte rijst met groenten en ei
- Varkenshaasmedaillon met huisgemaakte champignonroomsaus
- Zalm filet in een zachte roomsaus
- Boef bourguignon (rundvlees gestoofd in Bougogne wijn, bouillon, champignons, uitjes en reepjes spek)
Warme bijgerechten
- Witlof rolletjes met ham en kaas
- Sperziebonen met uitgebakken spekjes
Koude bijgerechten
- Betuwse stoofperen met een vleugje kaneel of in de zomer periode vers fruit salade
Sauzen
- Mayonaise
Inclusief
- Borden en bestek
- Opscheplepels, tangen etc...
- Servetten
- Schoonmaakkosten