Buffet Traditioneel
« Terug naar overzicht
Brood en smeersels
- Wit stokbrood
- Plukbrood heerlijk vol van smaak
- Huisgemaakte kruidenboter
- Boer'n dip
Koude gerechten
- Rundvleessalade rijk gegarneerd met diverse vleeswaren, tomaat, sla en ei
- Carpaccioschotel met rucola, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Warme gerechten
- Gebakken aardappelkrieltjes
- Witte rijst met groenten en ei
- Varkenshaasmedaillon in huisgemaakte champignonroomsaus
- Zalm filet in een zachte roomsaus
- Boeuf bourguignon (rundvlees gestoofd in Bourgogne wijn, bouillon, champignons, uitjes en reepjes spek)
Warme bijgerechten
- Witlof rolletjes met ham en kaas
- Sperziebonen met uitgebakken spekjes
Koude bijgerechten
Betuwse stoofperen met een vleugje kaneel of in de zomer periode vers fruit salade
Inclusief
- Borden en bestek
- Servetten
- Schoonmaakkosten