Kerstbuffet Traditioneel
« Terug naar overzichtBrood & smeersels
- Vers afgebakken wit en bruin stokbrood
- Plukbrood "heerlijk vol van smaak"
- Huisgemaakte kruidenboter
- Boeren dip
Koude gerechten
- Brabantse rundvleessalade rijk gegarneerd met vleeswaren, tomaat, sla & ei
- Pasta salade pesto met zontomaat
- Carpaccioschotel met rucola, truffelmayonaise, Parmezaansekaas, pijnboompitten
- Betuwse stoofperen met een vleugje kaneel
Warme gerechten
- Aardappel gratin
- Witte rijst met groenten en ei
- Varkenshaasmedaillon in huisgemaakte champignonroomsaus
- Boeuf bourguignon (rundvlees gestoofd in rode Bourgogne wijn, bouillon, champignons, uitjes en reepjes spek)
- Kipfilet repen in een zachte rode wijn saus
Warme bijgerechten
- Witlof rolletjes met ham en kaas
- Sperziebonen met uitgebakkenspekjes
Inclusief
- Porseleinen borden en zilveren bestek
- Chafing dish met branders en opwarmadvies
- Servetten
- Opscheplepels, broodplank, broodmes en alle toebehoren
- Schoonmaakkosten