Kerstbuffet Traditioneel
« Terug naar overzichtBrood en smeersels
- Vers afgebakken stokbrood wit en bruin
- Plukbrood met heerlijke kruiden
- Huisgemaakte kruidenboter
- Boerendip
Salades
- Brabantse rundvleessalade rijkelijk gegarneerd
- Pasta pesto salade
- Carpaccioschotel met truffelmayonaise, parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola
Warme gerechten
- Aardappel gratin
- Witte rijst met groente en ei
- Varkenshaasmedaillon in champignonroomsaus
- Kipfilet repen in een zachte rode wijn saus
- Boeuf bourguignon
- Gehaktballetjes in jussaus
Warme bijgerechten
- Witlofrolletjes met ham en kaas
- Sperziebonen met uitgebakken spekjes
Koude bijgerechten
- Betuwse stoofperen met een vleugje kaneel
Inclusief
- Borden en bestek
- Servetten
- Schoonmaakkosten