Barbecue vlees

Heerlijke barbecue vlees van Bor Catering!

Een BBQ pakket voor iedereen bij u thuis bezorgd!

Bor catering heeft een ruim aanbod aan barbecue vlees in acht barbecue pakketten. Van een kinderpakket, zomerpakket tot vegetarisch, er is een barbecuepakket voor iedereen!

U kunt online bij Bor catering bestellen, tussen het moment dat u bestelt en de bezorging zit altijd een dag tussen. Dit is om onze verse producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Wilt u toch uw bestelling voor de volgende dag in huis of op uw bedrijf hebben? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Tot drie dagen voor de levering kunt u het aantal personen, kosteloos aanpassen. Bestellingen vanaf 200 euro worden gratis bezorgd, let wel, in bepaald aantal plaatsen, voor meer informatie kunt u de website raadplegen.

Bezorgkosten

Voorbeeld: bestelt u het barbecue vlees op maandag, dan wordt uw barbecue vlees pakket op woensdag bezorgd.

De barbecue pakketten

Er zijn acht verschillende soorten barbecue pakketten beschikbaar.
Hieronder een beschrijving van de keuze mogelijkheden voor een geslaagde avond!

1. Zomervoordeel all-in
Dit pakket bestaat uit verschillende soorten vlees, zoals kipsaté en huisgemaakte hamburgers. Dit pakket komt met een variatie aan rauwkost en salades, brood en smeersels, sausen en alle apparatuur dat u nodig heeft.

2. Luxe all-in
De luxe all-in bestaat uit luxe barbecue vlees, zoals een entrecote en een malse kipschnitzel met Piri- piri marinade. Ook in dit pakket, rauwkost en salades, verschillende sauzen en alle apparatuur dat nodig is.

3. Culinair all-in
Heerlijke lamskotelet, een entrecote, dit barbecue vlees hoort bij dit heerlijke culinair pakket. Ook bij dit pakket krijgt u heerlijke salades en rauwkost, sauzen, brood en smeersels en alle apparatuur voor een culinaire avond!

4. Kinderpakket
Voor uw kinderen een pakket met hamburgertjes, BBQ worst, marchmellow spies, rundvleessalade en stokbrood.

5. vegetarisch all-in
Voor de niet vleeseter bestaat er een pakket met een groentenburger, vegetarische sate, een groentespies en een Variospies, daarbij een aardappelsalade, rauwkost, verschillende sauzen, brood en smeersel en apparatuur voor een heerlijke vega avond!

6. Burgerparty
Dit pakket bestaat uit vier verschillende burgers, toppings, rauwkost, aardappelpartjes, sauzen en apparatuur voor een geweldige burgerparty!

7. Basis all-in
Zeven vleessoorten, zoals kipsaté en braadworst. In dit pakket krijgt u een rundvleessalade en een aardappelsalade, sauzen, brood en smeersels en apparatuur.

8. Glutenvrij all- in
vijf vleessoorten geheel glutenvrij, een aardappelsalade verrijkt met: appel,paprika, lente-ui en ei. U krijgt er glutenvrij brood bij huisgemaakte kruidenboter, sauzen en apparatuur.

Genoeg variatie in barbecue vlees

Met deze acht pakketten aan kwaliteitsvlees of vegetarische vleesvervangers met frisse salades, rauwkost en heerlijke sauzen, kan uw avond niet meer stuk! U kunt voor prive gelegenheden een bestelling doen maar ook zakelijk. Heeft u wensen of een vraag, wij helpen u graag, zodat u met uw gasten een smakelijke en gezellige avond beleeft!

Voor de beste vers kwaliteit en heerlijke producten, gaat u naar:

Naar BBQ pakketten