Lunch laten bezorgen

Lunch bestellen

Halverwege de werkdag is het heerlijk om in een paar vers belegde broodjes te happen. Rijk belegd en professioneel klaargemaakt. Lunchen is tussen de middag heel erg nodig om het tweede gedeelte van de werkdag zonder knorrende maag door te komen. Broodjes voor de lunch kunnen door Bor catering bezorgd worden. Neem telefonisch contact met ons team op voor de mogelijkheden.

Naar de lunches

Broodjes van Bor catering

Bor catering heeft verse ambachtelijke broodjes die in eigen keuken worden klaargemaakt. Altijd vers dus altijd lekker! Er kan een keus gemaakt worden uit broodjes kroket, saucijzenbroodjes maar ook vers belegde, gezonde broodjes voorzien van verse vleeswaren, komkommer, tomaat, ei, uitjes enz.enz. Echt heerlijk om een goede lunch laten bezorgen waar je zeker van bent dat je een topmaaltijd gaat eten. Lunch catering van Bor zorgt voor een onbezorgde maaltijd met alles erop en er aan.

 

Lunch catering on-line bestellen

We weten allemaal dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Toch is het ook nodig om op een gezonde manier de dag door te komen en een lunch bestellen. Wanneer je niet gebruik maakt van broodjes tussen de middag zul je rond de klok van vier uur hongerig worden en dan juist de verkeerde dingen gaan eten. Een bestelling als een variatie van verschillende broodjes met gezond beleg zorgen voor een goed gevoel om de middag weer verder te gaan met je werkzaamheden. Er zal dan zeker géén gevoel van trek optreden omdat er genoeg gegeten is.

 

Simpele en luxe varianten

De simpele broodjes zijn met 100% ambachtelijke vleeswaren en kaas belegd. Deze simpele broodjes zijn al heerlijk, maar wat te denken als een luxe broodje met Toscaans gebraden gehakt met olijven en zontomaat? Je waant je zomaar even in Italië wanneer je de eerste hap neemt. Ook broodjes die belegd zijn met;

  • Brabantse rundvleessalade
  • Runderrollade, rosé gebakken
  • Salami, uitje en kaas
  • Filét American met ei en ui
  • Zalmsalade
  • Broodje gehaktbal

zijn allemaal niet te versmaden! Dit is nog maar een klein greep uit het zeer gevarieerde aanbod. Wil je op een professionele manier de lunch laten bezorgen, laat je dan inspireren door het ruime assortiment. Oók wanneer je een klein feestje te vieren hebt en je wilt is wat anders dan gebak trakteren? Een broodje kroket of saucijzenbroodje is een heerlijke versnapering.