Genieten van een buffet van Bor Catering

Heeft u binnenkort een feestje waarbij u lekker eten wilt serveren, maar heeft u geen zin of tijd om de hele dag zelf te zwoegen in de keuken? Of bent u geen keukenprins of –prinses en wilt u liever direct uw buffet bestellen en hiermee uw gasten trakteren op een weldadig aanbod van kwalitatief hoogstaande gerechten? Dan kunt u via Bor Catering heel eenvoudig een smakelijk buffet aan huis regelen. U kunt uw buffet thuis laten bezorgen op het tijdstip dat u wenst. Vervolgens nemen wij u het culinaire aspect van uw bijeenkomst volledig uit handen. U hoef zich dan nergens meer zorgen over te maken en u kunt zich helemaal op uw gasten richten. U kunt uw buffet laten bezorgen op vrijwel iedere locatie in de regio.

 

Naar de buffetten

Uw buffet bestellen bij Bor Catering

Het bestellen van onze buffet catering is heel eenvoudig en zal ook voor uw bijeenkomst erg interessant zijn. Wat uw smaak of voorkeur namelijk ook is, binnen ons ruime en zeer gevarieerde assortiment vindt u zeker wat u zoekt. Wilt u een Oosters buffet thuis laten bezorgen of gaat u juist voor een oer-Hollands stamppottenbuffet? Een buffet met streekproducten of juist met exotische gerechten? Bij Bor Catering kunt u precies dat buffet laten bezorgen waar u en uw gasten zeker van gaan smullen!

 

Wij bespreken uw wensen graag met u!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen regelen qua buffet catering? Neem dan direct contact met ons op. Samen met u bespreken we graag wat uw wensen zijn en kijken we naar de mogelijkheden om uw buffet aan huis tot in de puntjes te regelen. Vervolgens bereiden wij voor u de lekkerste gerechten. Het enige wat u dan nog hoeft te doen, is er een spetterend feest van maken en te genieten!