Koud en warm buffet thuis bezorgd

Koud en warm buffet van Bor Catering thuis bezorgd

Een koud of warm buffet thuis laten bezorgen is eenvoudiger dan uw wellicht denkt. Als u van plan bent een feest te organiseren voor vrienden, familie of kennissen dan staat het genieten van een goede maaltijd voorop. De keuze voor een professionele cateraar garandeert een meer dan geslaagde avond met bijvoorbeeld een koud of warm buffet. Vanzelfsprekend worden de door ons verzorgde buffetten op het juiste moment bezorgd zodat uw avond vlekkeloos verloopt en uw alle aandacht aan je gasten kunt geven. Wilt u uw bestelde koude of  warme buffet thuisbezorgd hebben? Bijne in de hele Betuwe onze vestiging Opheusden bezorgen wij gratis. Wilt u meerdere koude of warmw buffetten thuisbezorgd hebben dan is dat uiteraard geen probleem, via de webshop kunt u uw wensen kenbaar maken en bestellen. Heeft u binnenkort een feest en is een goede verzorging van de gasten essentieel, bekijk dan ons uitgebreide assortiment en de mogelijkheden.

Elk koud warm en koud buffet thuisbezorgd

Een goed verzorgd feest staat of valt met een goede verzorging van uw gasten. Bor Catering staat garant voor een complete verzorging van uw feest. Desgewenst kan het feest van begin tot eind volledig verzorgd worden, volledig afgestemd op uw wensen. Nagenoeg elk buffet is mogelijk. Wilt u uw gasten verrassen met een origineel feest, kies dan voor een van de vele buffetten. Zo is er het heerlijke stamppot buffet, een oriëntaals buffet of elk ander buffet uit ons assortiment. Elk buffet is ambachtelijk geproduceerd en met liefde voor het vak bereid. Bor Catering kan desgewenst zorg dragen voor een complete verzorging van het feest, van de levering van het buffet van je keuze tot de volledige aankleding van het feest, inclusief hapjes en drankjes.

Buffetten voor elke gelegenheid

Bor catering is de regionale specialist voor de volledige verzorging van elke feest. Of het nu gaat om de verzorging van verschillende buffetten tijdens een bedrijfsfeest, het verzorgen van de catering tijdens een jubileum, een trouwfeest of een verjaardag, de volledige ontzorging staat centraal. Vanzelfsprekend krijg je jouw koud warm buffet thuisbezorgd zodat jouw feest goed van start kan gaan. Wil je behalve onze buffetten ook andere gerechten aan je gasten aanbieden, bekijk dan de andere producten die we kunnen leveren.

Koud en warm buffet thuis bezorgd