Buffet thuis laten bezorgen

Buffet thuis laten bezorgen

Voor elk evenement of feest kunt u gebruik maken van de cateringservice van Bor catering. U vindt in ons een professionele partner en verzorgen uw buffet tot in de puntjes. Wij hebben een groot assortiment aan warme en koude buffetten om uit te kiezen. Eenvoudig online te bestellen en vervolgens kunt u het buffet thuis laten bezorgen op het moment wanneer u dat wenst!

Bor Catering buffetten, vriendelijk geprijsd en smakelijk thuis bezorgd

Bor Catering staat reeds sinds 1928 bekend om haar ambachtelijke buffetten, met puur ambachtelijk vlees rechtstreeks van de slager. Heerlijk met de hand gekruid en gemarineerd door ervaren vakmannen. U kunt dus onbezorgd genieten van overheerlijke buffetten van pure kwaliteit. Uiteraard kan er bij het maken van uw buffet ook rekening gehouden worden met speciale wensen omtrent allergieën of specifieke kinderwensen. De buffetten van Bor Catering variëren van een stampotbuffet en een oriëntaals buffet en alles wat daar tussen zit. Het kan afgehaald in onze vestiging of u kunt het buffet thuis laten bezorgen. Ook in het verzorgen van totaal catering is Bor Catering uw gewenste partner. Wij kunnen voor u een compleet feest verzorgen inclusief hapjes, drankjes en aankleding van uw feestlocatie.

Buffet thuis laten bezorgen? Bor Catering is uw partij

Bij Bor Catering kunt u heel eenvoudig via de website bestellen en vervolgens het buffet thuis laten bezorgen. Bekijk onze volledige aanbod online en maak vervolgens uw keuze. Binnen een bepaald gebied rond Opheusden is het buffet thuis laten bezorgen gratis, daar buiten word het tarief duidelijk tijdens de bestelling. Gemak dient de mens en Bor Catering zal uw wensen naar volle tevredenheid vervullen. Naast buffetten kunt u bij ons ook terecht voor barbecue-paketten, salades, broodjes, lunch, high tea en gourmetschalen. Bekijk het compleet aanbod en laat ons u culinair verrassen.

buffet thuis laten bezorgen