Sinds 1928

Het is dit jaar alweer 92 jaar geleden dat Joachim Bor en zijn vrouw een slagerij openden in het dorpje Opheusden.

In die jaren is er een hoop gebeurd, veranderd en verbeterd. Maar wat gelijk is gebleven is de smaak en kwaliteit van de producten, en daar zijn wij als eigenaars van keurslagerij Willem bor erg trots op! 

Joachim Bor opende in 1928 de slagerij met slechts een hakblok en een mes en zette zijn bedrijf voort tot na de Tweede Wereldoorlog.

De modernisering werd overgenomen door Wim en Alie Bor. In 1977 draaide de slagerij zo ontzettend goed, dat ze noodgedwongen  naar een andere locatie moesten verhuizen. Daar veranderde de slagerij in een iets modernere zaak met eigen worstmakerij. 

In het millenniumjaar was het de beurt aan Willem Bor om de slagerij over te nemen. Hij sloot zich aan bij de Vereniging van Keurslagers, maakte de winkel aantrekkelijk voor een brede doelgroep ‘van gemak zoekers tot de uitgebreide kookliefhebbers’ en begon samen met zijn vrouw Chantal  een cateringservice.

Inmiddels is de catering uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf op een aparte locatie wat buffetten, BBQ, Lunches, hapjes en totaal catering naar afnemers in heel midden Nederland weet te verzorgen.


  •  

    Passie, kwaliteit en service is de belangrijkste omschrijving van Bor catering.  Alle ambachtelijke producten uit eigen keuken en garanderen wij u de beste smakelijkste BBQ, buffetten, broodjes, salades en nog veel meer......

    Door de jarenlange ervaring en een gedreven catering team kunnen wij voor u het feest, opening of receptie naar uw wens organiseren. Van ingetogen tot zeer exclusief, wij organiseren het graag van A tot Z, zodat u kunt genieten van uw onvergetelijke dag of avond.  Wanneer u een compleet feest wilt organiseren met catering en aankleding dan stellen wij u wensen vast en maken wij altijd een offerte vrijblijvend op maat.