Sinds 1928

Het is dit jaar alweer 90 jaar geleden dat Joachim Bor en zijn vrouw een slagerij openden aan de Kerklaan in Opheusden.

In die 90 jaar is er een hoop gebeurd, veranderd en verbeterd. Maar wat gelijk is gebleven is de smaak en kwaliteit van de producten van onze slagerij. Ook na zoveel jaar laten we u daar nog graag van genieten, en laten wij u dat zien  in onze ambachtelijke winkel aan de Swaenenstate 2a in Opheusden!

Joachim Bor opende in 1928 de slagerij aan de Kerklaan met slechts een hakblok, mes en wat klein gereedschap bij de hand. Het duurde tot na de Tweede Wereldoorlog voordat er een vitrine en koeling kwamen. De modernisering werd vervolgens voortgezet door Wim en Alie Bor.  Nadat hij en zijn vrouw Alie de winkel over hadden genomen, kwamen er tal van vernieuwingen. In 1977 groeide de slagerij uit zijn voegen en werd er verhuisd naar de Dalwagenseweg. Hier was genoeg ruimte om de slagerij om te toveren in een moderne slagerij met eigen worstmakerij. 

In het millenniumjaar was het de beurt aan Willem Bor om de slagerij over te nemen. Hij sloot zich aan bij de Vereniging van Keurslagers, maakte de winkel aantrekkelijk voor een brede doelgroep ‘van gemak zoekers tot de uitgebreide kookliefhebbers’ en begon samen met zijn vrouw Chantal  een cateringservice. Inmiddels is de catering uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf op een aparte locatie wat buffetten, BBQ, Lunches en totaal catering naar afnemers in heel midden Nederland weet te verzorgen.

  • Passie, kwaliteit en service zijn de belangrijkste woorden van Bor catering. Dit bedrijf komt voort uit het 89 jarige familie bedrijf, keurslagerij Willem Bor. Door deze samenwerking komen alle producten uit eigen keuken en garanderen wij u de beste smakelijkste BBQ, buffeten, broodjes, salades en nog veel meer.

    Door de jarenlange ervaring en een gedreven catering team kunnen wij voor u het feest, opening of receptie naar uw wens organiseren. Van ingetogen tot zeer exclusief, wij organiseren het graag van A tot Z, dat u kunt genieten van uw onvergetelijke dag of avond. Veel producten kunt u eenvoudig via de site bestellen. Wanneer u een compleet feest wilt organiseren met catering en aankleding dan stellen wij u wensen vast en maken wij altijd een offerte vrijblijvend op maat.

    U kunt ons mailen op info@borcatering.nl of bellen op (0488) 44 01 77.