Opwarmadvies
Voorgerechten:
Diverse soorten huisgemaakte soepen / ragout
(Alle soepen / ragout opwarmen tot aan de kook, niet door laten koken)
Visgerechten (oven 10 minuten voorverwarmen)
Gebakken zalm gelegd op een bedje verse groenten
(30 a 40 minuten op 160 graden in hete lucht)
Vleesgerechten (hete luchtoven 10 minuten voorverwarmen)
Ossenhaaspuntjes in pepersaus
(20 minuten op op 160 graden in oven of opwarmen in magnetron)
Varkenshaas in champignonroomsaus
(20 minuten op 160 graden voor licht rosé en 25 minuten voor gaar)
Coq au vin (stoofpot van kip in rode wijnsaus)
(25 a 30 minuten op 160 graden in oven of opwarmen in de magnetron)
Boeuf bourguignon (grootmoeders stoofpotje)
(25 a 30 minuten op 160 graden in oven of opwarmen in de magnetron)
Kiprollade in zachte jussaus