Opwarmadvies
Voorgerechten:
Diverse soorten huisgemaakte soepen / ragout
(Alle soepen / ragout opwarmen tot aan de kook, niet door laten koken)
Hoofdgerechten:
Visgerechten (oven 10 minuten voorverwarmen)
- Gebakken zalm gelegd op een bedje verse groenten
(30 a 40 minuten op 160 graden in hete lucht)
Vleesgerechten (hete luchtoven 10 minuten voorverwarmen)
- Ossenhaaspuntjes in pepersaus
(20 minuten op op 160 graden in oven of opwarmen in magnetron)
- Varkenshaas in champignonroomsaus
(20 minuten op 160 graden voor licht rosé en 25 minuten voor gaar)
- Coq au vin (stoofpot van kip in rode wijnsaus)
(25 a 30 minuten op 160 graden in oven of opwarmen in de magnetron)
- Boeuf bourguignon (grootmoeders stoofpotje)
(25 a 30 minuten op 160 graden in oven of opwarmen in de magnetron)
- Kiprollade in zachte jussaus