Opwarmadvies

Voorgerechten:

Diverse soorten huisgemaakte soepen / ragout

(Alle soepen / ragout opwarmen tot aan de kook, niet door laten koken)


Hoofdgerechten:


Visgerechten  (oven 10 minuten voorverwarmen)

- Gebakken zalm gelegd op een bedje verse groenten

  (30 a 40 minuten op 160 graden in hete lucht)


Vleesgerechten  (hete luchtoven 10 minuten voorverwarmen)

- Ossenhaaspuntjes in pepersaus

  (20 minuten op op 160 graden in oven of opwarmen in magnetron)

- Varkenshaas in champignonroomsaus

  (20 minuten op 160 graden voor licht rosé en 25 minuten voor gaar)

- Coq au vin (stoofpot van kip in rode wijnsaus)

  (25 a 30 minuten op 160 graden in oven of opwarmen in de magnetron)

- Boeuf bourguignon (grootmoeders stoofpotje) 

  (25 a 30 minuten op 160 graden in oven of  opwarmen in de magnetron)

- Kiprollade in zachte jussaus

  (25 a 30 minuten op 160 graden in de oven of opwarmen in de magnetron)

- Kipreepjes in stroganoffsaus
  (25 a 30 minuten op 160 graden in de oven of opwarmen in de magnetron)
 
- Oma's  gehaktballetjes in een zachte jussaus 
  (20 minuten op 160 graden of  opwarmen in de magnetron)
 
- Kipsaté in satésaus
  (25 a 30 minuten op 160 graden of  opwarmen in de magnetron)
 
 
Bijgerechten  (hete luchtoven 10 minuten voorverwarmen)

- Aardappelgratin gevuld met wat groenten
  (30 minuten op 160 graden)
 
- Nasi met kip en ei
  (20 a 25 minuten op 160 graden of  opwarmen in de magnetron)
 
- Sperziebonen met uitgebakken spekjes
  (20 minuten op 160 graden of  opwarmen in de magnetron)
 
- Witlofrolletjes ham en kaas
  (20 minuten op 160 graden)

 

                                                                                                               Smakelijk Eten!