Borrelhapjes bestellen

Heeft u binnenkort een gezellig (bedrijfs)feestje of evenement op de planning staan? Als u iets te vieren heeft, moet dat natuurlijk goed gevierd worden en wat is nou een feestje zonder de smakelijkste hapjes? Om u de nodige stress uit handen te nemen, kan Bor Catering u zeker van dienst zijn. Borrelhapjes bestellen was nog nooit zo makkelijk en u heeft er verder geen omkijken meer naar.

Naar de borrelhapjes

Bor Catering

In 1928 is Bor Catering begonnen als slagerij en door de jaren heen is het uitgegroeid tot het succes dat het nu is. Zo heeft het inmiddels ook een eigen cateringservice, waardoor het onder andere de lekkerste BBQ’slunches en buffetten weet te verzorgen. Het is dan ook niet voor niets dat Bor Catering door klanten wordt beoordeeld met een mooie 9,7. Bent u geïnteresseerd in deze hapjes catering? Hieronder leest u het assortiment aan hapjes.

 

Assortiment hapjes catering

Het assortiment hapjes van Bor Catering bestaat uit diverse gevarieerde mogelijkheden. Zo kunt u beginnen met de ‘hapjes gewoon’, dat onder andere bestaat uit een stukje kaas met komkommer en ui, een stukje leverworst en ham met asperges. Heeft u zin in iets meer exclusiviteit? Ga dan bijvoorbeeld voor ‘hapjes exclusief’, met onder andere een cocktailglaasje met garnalen, minipasteitjes en tapas spiesjes. Uiteraard kunt u ook gaan voor een oer-Hollands kaasplankje met daarop diverse soorten kaas, notenbrood en marmelade. Werkelijk waar een feestje voor op tafel. Toch meer zin in een warme hap? Met de elektrische partypan zit u altijd goed en is zeer gewild. Uw gasten kunnen hierbij genieten van een gehaktballetje, een satéstokje of spare-ribs. De prijzen voor de hapjes variëren en beginnen al vanaf €0,49 per stuk. Hierboven staat slechts een kleine greep uit het assortiment, dus ga snel naar www.borcatering.nl om het hele assortiment hapjes van Bor Catering te bekijken. Daar kunt u ook direct uw favoriete hapjes bestellen.

 

Een feest om nooit te vergeten

De hapjes zijn 100% ambachtelijk en worden vers in eigen keuken gemaakt. Waar u ook voor kiest, met de hapjes van Bor Catering wordt uw feestje gegarandeerd een succes en eentje om nooit te vergeten. U kunt online heel gemakkelijk de hapjes bestellen via www.borcatering.nl en worden dan gratis in de regio bezorgd op de dag naar keuze. Heel veel plezier gewenst met de borrelhapjes bestellen en uiteraard ook met uw feestje!