Barbecue vlees bestellen bij Bor Catering

Bij een etentje in de tuin of een feestje bij u thuis denken veel mensen meteen aan een lekkere barbeque. Dat is heel begrijpelijk want een barbecue is een heerlijke, sfeervolle manier om met een gezelschap te eten. De organisatie van een dergelijke barbecue vergt echter wel de nodige planning en goede voorbereiding. Daar kunnen wij u perfect mee van dienst zijn. Onze betrokken medewerkers helpen u graag de beste keuzes te maken, rekening houdend met uw wensen en budget. BBQ vlees bestellen wordt zo een stuk gemakkelijker. Ook adviseren wij u graag bij de keuzes van uw vlees, goed barbecue vlees kopen is moeilijker dan menigeen denkt. Het vereist specifieke kennis van de producten en de eigenschappen van het vlees.

Naar BBQ pakketten

Geheimen van het BBQ vlees

Barbecue vlees kopen is niet moeilijk, goed vlees kopen echter een vak apart. Smaak vol vlees is gebaat bij een randje vet, dit geeft een extra smaak aan het vlees als het op de BBQ gegaard wordt. U kunt natuurlijk ook werken met zeer mager vlees, al moet u dan uw werkwijze aanpassen. Mager vlees kunt u beter met heerlijke verse kruiden in een folie op de bbq leggen, dan kunnen de vleessappen hun werk optimaal doen en trekken de smaken van de kruiden in het vlees. De eerder genoemde vettere vleessoorten legt u meteen op de bbq. Dan schroeien de stukjes vlees meteen dicht en krijgt u een heerlijke grill smaak aan uw vlees, ook hier zijn verse kruiden natuurlijk een smakelijke toevoeging aan het vlees.
Wij adviseren u graag bij uw keuze. Alle gewenste soorten vlees voor uw bbq leveren wij inclusief de verschillende soorten kruiden om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

 

Complete ontzorging van uw BBQ feest

Naast het barbecue vlees bestellen komt er nog veel meer op u af, een bbq zelf, en dan nog de nodige lekkernijen om uw bbq feest tot een groot succes te maken. Luxe salades en diverse smakelijke verse sauzen maken uw maaltijd af. Verse knapperige soorten brood met diverse heerlijke kruidenboters en oliën maken uw bbq tot een waar eetfestijn. De verse groentes en fruitgerechten mogen op op uw bbq niet ontbreken, ook daar kunnen wij u mee helpen en u binnen elk budget adviseren en helpen met leveren van uw optimale producten in de beste prijs/kwaliteit verhouding.

 

BBQ vlees bestellen, en zo veel meer...

Als u de locatie, de gezellige sfeer en de gasten regelt, dan doen wij de rest. Een zeer geslaagde, maar ook zeker een lekkere en feestelijke BBQ zult u nog jaren lovende en enthousiaste reacties krijgen van uw gasten. Wij adviseren u graag en met trots voor onze mooie producten.