Belegde broodjes bestellen

De lekkerste belegde broodjes bestellen bij Bor Catering

Heeft u een feestje of een vergadering en wilt u daarvoor broodjes bestellen? Wanneer u op zoek bent naar een fijne en betrouwbare cateraar om belegde broodjes te bestellen voor een lekkere lunch, kunt u bij Bor Catering erg goed terecht. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de voorbereiding en het maken van een uitgebreide lunch. Belegde broodjes bestellen bij Bor Catering zorgt ervoor dat de organisatie van uw vergadering, feest of andere bijeenkomst soepel verloopt.

Naar de belegde broodjes

Uitgebreid assortiment belegde broodjes bestellen

Een lunch bestellen bij Bor Catering gaat eenvoudig en gemakkelijk. Zo kunt u kiezen uit een ruim assortiment belegde broodjes, zodat er voor ieder wat wils bij zit. Wanneer u kiest voor een uitgebreide lunch, kunt u bij Bor Catering een lunch bestellen die bestaat uit een variatie aan broodjes. Hierbij maakt de cateraar een mix van standaard en luxe broodjes voor u. De broodjes zijn dagvers en ambachtelijk bereid. Ook is er een variatie aan alleen luxe broodjes verkrijgbaar. Daarnaast kunt u bij het belegde broodjes bestellen zelf bepalen hoeveel stuks u nodig heeft en vaak is er de mogelijkheid om te kiezen welk soort brood u wilt. Er zijn bijvoorbeeld pistolets, zachte bolletjes, croissants en een waldkornbollen te bestellen. Bij het broodjes bestellen bij Bor Catering is er onder meer de keuze uit broodjes met ham, kaas, ham/kaas, eiersalade en Brabantse rundvleessalade, maar er is nog veel meer keuze uit diverse vleeswaren, salades en verschillende kazen. Ook warme broodjes zoals broodjes kroket en saucijzenbroodjes zijn bij de cateraar te bestellen.

 

Lunch bestellen bij Bor Catering

Voor een kwalitatief goede lunch met vers belegde broodjes, kunt u bij Bor Catering terecht. Dit familiebedrijf bestaat sinds 1928 en staat garant voor een dagverse bereiding van broodjes. Bij Bor Catering kunt u niet alleen broodjes kopen, maar ook diverse soorten lunches, buffetten, desserts, hapjes, barbecue en de totaal catering. Broodjes bestellen gaat via de website eenvoudig en snel en wanneer u voor tien uur 's ochtends bestelt, is uw opdracht nog dezelfde dag leverbaar. Voor al uw cateringopdrachten voor belegde broodjes bent u bij Bor Catering aan het juiste adres.