High Tea bestellen

Een echt Engels gebruik

High tea is een Engelse maaltijd en wordt van oorsprong genuttigd rond zes uur 's avonds. Je zou het als een complete maaltijd kunnen zien.
In Nederland wordt het echter meer als een luxe lunch gezien, waarbij de thee geserveerd wordt met zoetigheid, banket, broodjes, vers fruit en yoghurt. Uiteraard is dit afhankelijk van de wensen. In principe is alles mogelijk.

Naar de high tea's

High tea aan huis

Omdat een high tea doorgaans in gezelschap wordt genuttigd neemt de gezelligheid gaandeweg een prominente plaats in, waardoor de tijd zal vliegen.
Wanneer u voor een high tea aan huis kiest bent u niet aan tijd gebonden. Ideaal dus om met een stel vriendinnen te doen, maar ook met familie of kennissen is het aan te raden.
Op deze manier hoeft u niet op de klok te letten en kunnen u en uw gasten lekker relaxed genieten onder het genot van al dat lekkers.

 

High tea thuisbezorgd

Alle benodigdheden voor deze gezellige smakelijkheid kunt u thuis laten bezorgen. Zo bent u er zeker van dat alles wat je van een high tea verwachten mag ook aanwezig zal zijn. Hierbij hoort ook het glaswerk, de servetten, het bestek en dessertbordjes.
De producten zijn van hoge kwaliteit en ambachtelijk bereid.
High tea thuisbezorgd is daardoor een ideale, maar ook originele manier om sfeer en lekker eten in uw eigen huiskamer samen te brengen en even helemaal bij te tanken.

 

High tea bestellen

High tea bestellen is kinderlijk eenvoudig en behalve dat het u werk uit handen neemt, kunt u er zeker van zijn dat alle ingrediënten vers en huisgemaakt zijn. Dit proef je terug.
Met een simpele druk op de knop kiest u wat bij u past, geeft u het aantal gasten aan en spreekt u een datum af.


Het aantal personen is tot drie dagen voor de afgesproken datum nog kosteloos te wijzigen. Mocht er dus nog een gast bijkomen of is er iemand niet in staat te komen dan is dat geen enkel probleem.

 

Feitelijk is er dus niets meer wat een gezellige middag in de weg staat. Enne, bent u toevallig geen theeliefhebber, dan zijn er tal van andere dranken die geserveerd kunnen worden.