BBQ vlees

BBQ vlees bestellen


U wilt binnenkort met een aantal mensen gezellig bbq-en. De locatie is geregeld en het weer ziet er prima uit. Alles zit mee, nu alleen nog bbq vlees bestellen. Via Bor Catering is dit zo geregeld. Wij zijn een cateringbedrijf wat al jarenlang passie, kwaliteit en service biedt in de vorm van eten en drinken.
U geeft aan uit hoeveel mensen uw gezelschap bestaat en waar u voorkeur naar uitgaat aangaande het vlees en wij stellen voor u mooie en afwisselende schalen bbq-vlees samen met voor ieder wat wils. Uiteraard houden we ook rekening met kinderen en de vegetariërs onder ons.

Het belangrijkste onderdeel wat nodig is, is natuurlijk goed vlees. Uw gezelschap bestaat misschien wel uit 25 personen of meer. Om voor zo'n flinke groep vlees aan te schaffen en ook nog eens zelf klaar te maken is een hele rompslomp. Het is de bedoeling dat u zelf ook een gezellige dag heeft en niet van tevoren uren in de winkel en de keuken moet staan. Op die manier kunt u genieten van het heerlijke eten en het gezelschap.

BBQ vlees online bestellen

Om uw gasten een gezellige avond te bezorgen met voldoende eten is het bestellen van barbecue vlees een goede optie. Bbq vlees bestellen is verstandig omdat uw gasten de verschillende onderdelen van deze pakketten zeker zullen waarderen.

Uw pakket bbq vlees kan bestaan uit:

  • Hamburgers
  • Kipspiezen
  • Biefstuk
  • BBQ-worstjes
  • Maar ook vis en groentepakketjes behoren tot de mogelijkheden.
  • Maak een keuze uit de verschillende pakketten of neem contact met ons op om uw eigen barbecue pakket op maat samen te stellen.

Uiteraard leveren wij een veilige gasbarbecue mee.

Het barbecue vlees wordt aangevuld met naar wens:

  • Salades
  • Sauzen
  • Stokbrood en kruidenboter
  • Fruit

Deze bovenstaande producten zijn allemaal vers en van goede kwaliteit.
Alle gerechten en het vlees worden gekoeld geleverd en zijn vers gemaakt. Het vlees is om van te smullen.

Van pakket tot buffet

Gaat u bbq vlees bestellen bij ons bestellen dan is het prettig om direct de drank en glazen erbij te laten bezorgen. Gemak dient de mens en u heeft nergens geen omkijken meer naar.
Indien gewenst leveren wij het vlees als onderdeel van een compleet buffet. Een buffet wordt altijd geleverd met borden, bestek en servetten. Het reinigen van alle buffet benodigdheden kan overgelaten worden aan Bor Catering. En wilt u helemaal uw handen vrij hebben? Op verzoek leveren wij personeel wat uw bbq of buffet in goede banen kan leiden en na afloop alles weer op te ruimen. Op deze manier bent u gast op uw eigen bbq! Kijk voor informatie en verbaas u over ons veelzijdige aanbod van al onze buffetten.

Naar BBQ pakketten