BBQ pakket bestellen

BBQ pakket

De warmere dagen zijn weer in aantocht. Weer genieten van de zon en lekker eten buiten in de tuin. De barbecue wordt weer van zolder gehaald en we gaan weer genieten van al dat lekkere vlees en sauzen. Hoe prettig is het om een volledig samengesteld bbq pakket online te bestellen. Bor catering heeft een aantrekkelijk assortiment vlees, waaruit de juiste keus gemaakt kan worden. Bestellen voor grote groepen mensen, maar ook voor het gezin wat in het weekend de bbq aansteekt. Barbecuen is in de loop der jaren steeds meer in populariteit toegenomen. Vroeger gooiden we nog wel eens een kip op de barbecue waar we dan met het hele gezin omheen gingen zitten. Die tijd is voorbij. De keus is groot en het aanbod van vers vlees is behoorlijk gevarieerd. Een bbq pakket kan bijvoorbeeld bestaan uit:

  • Hamburgers en kinderspiesjes
  • Entrecote en filetlapjes
  • Gemarineerd vlees en biefstukjes
  • Rib-eye en kipshaslicks

Dit is nog maar een kleine greep uit het vlees wat in het assortiment zit. Dit eerlijke vlees is heerlijk vers!

Bbq pakket bestellen

Wilt u een vlees pakket bestellen, dan wordt deze gratis in de regio bezorgd. Bor catering is een keurslagerij en sinds 1928 op de markt. Gespecialiseerd in bezorging van o.a. bbq pakketten. Naast een bbq-vleespakket kunt u ook terecht voor de heerlijkste salades en sauzen. Alles wat met een fijne bbq te maken heeft kunt u online bij deze cateraar bestellen. De aardappelsalade is prettig geprijsd en een goed bijgerecht voor bij de barbecue. Nog een aantal bijproducten die een barbecue tot een echt feestmaal maken zijn:
Rauwkost- en pastasalade
Vers fruit salade
Diverse sauzen als kerrie, knoflook, cognac en pindasaus
Stokbroden wit en bruin

Op de website vindt u een lijst die kan worden aangekruist en die direct de berekening van de bestelling laat zien. Wanneer u deze kwaliteitsproducten op woensdag besteld, heeft u alles op vrijdag in huis. Bij ons cateringbedrijf wordt alles vers gesneden en bereid.

Ruim aanbod

Behalve een bbq pakket, kunt u ook nog vele andere hapjes, online bestellen. Wanneer u op de website gaat kijken ziet u het grote aanbod ambachtelijk, bereide producten die voor elke lunch of lopend buffet geschikt zijn. Gaat u babecuen? Denk dan ook eens aan een smakelijk dessert. Niks fijner om na een goede barbecue een verwen-dessert voorgeschoteld te krijgen. Dessert Royal is een voorbeeld van een 3-sterren nagerecht. Deze bestaat uit verschillende zoete hapjes en ijs. Voor 8 euro per persoon heeft u een uitmuntende afsluiting van de barbecue.
Het Dessert Royal bestaat uit:

  • Diverse soorten roomijssmaken
  • Warme kersen of chocoladesaus
  • Bavarois en minitoetjes
  • Fruit en slagroom

Heeft u een grote groep mensen die aan het etentje of de barbecue deelnemen, dan kan er altijd én warme chocolade én warme kersen worden geleverd.
Bestek en borden worden standaard mee bezorgd.

Naar BBQ pakketten