Lopend buffet thuis

Lopend buffet thuis bezorgd door Bor Catering

Een lopend buffet thuis voor uw  gasten? Dat kan eenvoudig bij Bor Catering. U laat het warme of koude buffet gewoon bij u thuisbezorgen op de gewenste afleverdag. Een lopend buffet thuis voor een feest, zakelijke bijeenkomst of vanwege een bijzonder moment? Bij ons regelt u het zonder zorgen. Om te genieten van een lopend buffet hoeft u uw huis niet langer uit. Onze webshop biedt een overzicht van onze heerlijke buffetten. Bor Catering is specialist op het gebied van buffetten en wij werken alleen met de beste producten.

 

Warme en koude lopende buffetten thuis bezorgd

Een lopend buffet thuis begint uiteraard met het maken van een keuze uit het veelzijdige aanbod aan warme en koude buffetten of een combinatie van beide. Het aanbod is bijzonder groot en bovendien worden de producten op ambachtelijke wijze en met liefde bereid; met producten van topkwaliteit. Een hapjesbuffet, een stamppotbuffet of een satébuffet, het is allemaal mogelijk. U kunt echter ook kiezen voor bijvoorbeeld een Oriëntaals buffet of een heerlijk Hollands buffet. Er is een buffet voor elke gelegenheid, voor elk gezelschap.

 

Lopend buffet voor thuis online bestellen

Nadat u een keuze gemaakt heeft, geeft u online het aantal personen voor het lopend buffet thuis door. Dan ziet u ook meteen de kosten voor het lopend buffet thuis. Bij bestellingen vanaf tweehonderd euro én woonachtig in de directe omgeving is de bezorging door Bor Catering vaak helemaal gratis. Uiteraard geeft u ook meteen aan wanneer u het buffet thuisbezorgd wilt hebben.

 

Kwaliteits buffetten

De buffetten van Bor Catering zijn van uitstekende kwaliteit en ook nog eens scherp geprijsd. Met vlees rechtstreeks van de slager en bereid door mensen die hun vak nog echt verstaan. Desgewenst kan rekening gehouden worden met de speciale wensen van kinderen of met mensen die te kampen hebben met een allergie. Uiteraard is uw buffet ook gewoon af te halen. En als u er thuis écht een feestje van wilt maken, dan kan er ook nog gezorgd worden voor een feestelijke aankleding van uw huis.

Lopend buffet thuis