Verras uw familie met onze heerlijke kerst catering

Met Kerstmis wilt u graag met de hele familie lekker en uitgebreid eten. Omdat er met Kerst voor meer personen gekookt moet worden en het diner uit meerdere gangen bestaat zorgt dit ervoor dat u al dagen van tevoren bezig bent met het kopen van alle ingrediënten en het voorbereiden van diverse gerechten. Dit leidt elk jaar opnieuw tot veel frustratie. Waarom laat u dit jaar uw kerstdiner niet aan ons over en opteert u voor catering aan huis? Dan kunt u zich ondertussen bezig houden met het feestelijk dekken van de tafel en het bijpraten met uw familieleden, van wie u sommige misschien al een tijd niet meer heeft gezien. Misschien wel onder het genot van diverse kerst hapjes, zoals een kaasplankje, gevulde eieren of ham rolletjes, die ons cateringbedrijf ook graag voor u bereid.

Bekijk hier onze Kerst catering

Traditioneel gourmetten

Gourmetten is voor veel families een vaste traditie geworden met Kerstmis. Iedereen kan zo zelf bepalen wat en hoeveel hij wil eten, waardoor dit voor zowel kinderen als volwassenen een groot succes is. Daarom levert ons cateringbedrijf u de heerlijkste gourmet pakketten, bestaande uit diverse vleessoorten, zoals malse biefstuk, magere hamburgers of verse kipfilet. Als u kiest voor ons all-in pakket dan zorgen wij daarnaast ook voor bijpassende bijlagen, zoals knapperig stokbrood, vers fruit en heerlijke sauzen.

 

... of toch maar een verrassend buffet?

Maar misschien wilt u dit jaar eens iets heel anders dan voorgaande jaren. Waarom kiest u dan niet voor een van onze bijzonder smakelijke buffetten? Heeft u zin in Oosters genieten, dan kiest u voor ons Orientaals buffet met overheerlijke Chinese tomatensoep, Nasi, Bami en Babi Pangang. Maar ook een Nostalgisch buffet met smeuïge aardappelgratin, een jachtschotel van rundvlees en Deense varkensrollade kunt u bij ons catering bedrijf bestellen. Natuurlijk hoort er na een overheerlijk kerstdiner ook nog een dessert. Voor een stukje Pavlova Schuimtaart met slagroom en bosvruchten, tiramisu, triffle of misschien wel een stukje ijstaart heeft iedereen altijd nog wel plaats.

 

U gunt uw familie toch ook het allerbeste?

Voor een onbezorgde kerst kiest u dit jaar ook voor catering aan huis. Dan zorgen wij ervoor dat uw kerstdiner gegarandeerd een groot succes wordt. Neem nu direct contact met ons op, dan kunnen we samen kijken wat het beste bij uw familie en uw budget past.


Bor catering, uw specialist op het gebied van kerst catering.