Koud en warm buffet prijzen

Koude en warme buffetten tegen scherpe prijzen via Bor Catering 


Liever uw tijd besteden aan iets anders dan koken voor uw gasten? Dan bent u bij Bor catering aan het juiste adres. Bij ons bent u verzekerd van uitmuntende catering kwaliteit en service. Wij bereiden sinds 1928 alles met 100% ambachtelijk vlees, vis en verse producten en bezorgen het in de regio ook nog een gratis bij u thuis. Alle koud en warm buffetten worden in eigen keuken voor u bereid. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Ambachtelijke en betaalbare buffet catering


Wij bieden u een aanbod van koude en warme buffetten, afgestemd op de gelegenheid en uw specifieke wensen. Gaat u voor een winters stamppotten buffet, een Caribbean dream, een Orientaalse verrassing of toch liever het Spaanse tapas buffet thuis laten bezorgen? Dit maken we allemaal vers voor u klaar. Naast ons (inter)nationale aanbod kan natuurlijk ons Betuwse buffet niet ontbreken. Een uitzonderlijk buffet met alles uit onze eigen streek. Wij bieden buffetten die een feestje zijn voor uw smaakpapillen. Daarom nodigen we u graag uit om ons aanbod te bekijken.

 

Buffet thuis zonder zorgen


Wij begrijpen als geen ander hoe prettig het is als u de tijd hebt om uw volledige aandacht te kunnen richten op uw gelegenheid en gasten. Daarom bieden wij u naast onze gratis bezorging in de regio ook borden, bestek, servetten en het schoonmaken van de gebruikte benodigdheden. Alle toebehoren voor het koud en warm buffet worden meegeleverd. U hoeft hier niet meer naar om te kijken. Wilt u het buffet nog completer maken? Dan kunt u ook gebruik maken van onze heerlijke desserts.

Koud en warm buffet prijzen