Voor de lekkerste lunch gaat u naar Bor Catering

Wilt u binnenkort een lunch bestellen of een lunch thuisbezorgd krijgen? Misschien omdat u iets te vieren heeft of om te genieten van de luxe en het leven. Bij Bor Catering bent u dan gegarandeerd aan het juiste adres. Bor Catering is namelijk een lunch catering waar u de lekkerste lunches bestellen kunt. Hieronder leest u wat de mogelijkheden zijn en hoe het assortiment eruit ziet. 

Naar lunch catering

Lunchpakketten bestellen, het assortiment

Naast het ontbijt is de lunch toch wel de belangrijkste maaltijd van de dag. De halve dag zit er al op, maar u moet weer voldoende energie binnenkrijgen om de rest van de dag door te komen. Een goede lunch is dan enorm belangrijk en wij van Bor Catering weten daar alles van. Een lunchpakket bestellen is dus zeker een uitstekend idee. Ons assortiment is heel gevarieerd en er is voor ieder wat wils. Ga bijvoorbeeld voor de basis lunch, die bestaat uit 2,5 belegde broodjes per persoon met gemengd beleg, 1 stuk vers fruit, melk en jus d’orange. Wanneer u iets meer uit wilt pakken, kunt u ook gaan voor lunch uitgebreid of de luxe lunch. Deze zijn uitgebreider met bijvoorbeeld een kop huisgemaakte soep, broodje kroket, kipsaté met stokbrood en zelfs een toetje. Op onze website kunt u precies zien wat ieder lunchpakket bevat. En het leuke is, je kunt ervoor kiezen om de lunch thuisbezorgd te krijgen. 


Lunch catering, voor de lekkerste broodjes

Wilt u een lunch bestellen? Ga dan naar www.borcatering.nl en bestel vandaag nog! U vindt daar de kosten van ieder lunchpakket en binnen no time heeft u de perfecte lunch besteld. U kunt aangeven voor hoeveel personen de lunch is, en tot 3 dagen voor levering kunt u dit aantal kosteloos wijzigen. Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een overheerlijke lunch!