Buffetten thuis bezorgen

Luxe buffetten voor iedere gelegenheid bij Bor Catering

Heeft u een feest, receptie of wilt u uw gezin eens heerlijk verwennen? Wilt u zorgeloos genieten van vakkundig bereide lekkernijen? Bor Catering bezorgd stipt op de afgesproken tijd en locatie. Wij zijn actief in de voedselbereiding sinds 1928 en zijn een trendsetter op het gebied van heerlijk eten. Buffetten thuis bezorgen is een van onze specialiteiten. Regelmatig vernieuwen wij ons assortiment en omdat smaken verschillen hebben wij een zeer gevarieerd aanbod. Of u nu kiest voor grote of kleine buffetten thuis bezorgen, een lunch, hapjes, salades of een compleet BBQ pakket: Uw bestelling krijgt altijd onze volledige zorg en aandacht.

 

Gevarieerde buffetten voor ieder budget.

Ons buffetten assortiment kenmerkt zich door veelzijdigheid. Populair bijvoorbeeld is ons Buffet Caribbean Dream. Bij dit buffet zijn, de naam zegt het al, exotische smaken verwerkt tot een overheerlijk compleet buffet. Ook het Buffet Nostalgisch met verse stoofpeertjes en een keur aan authentieke gerechten heeft al veel complimenten geoogst. Verder wordt het oer Betuwse Buffet Betuwe door onze klanten gewaardeerd. Wist u dat wij al onze buffetten thuis bezorgen inclusief borden, bestek en schoonmaken? Zo kunt u samen met uw gezelschap optimaal genieten van alle heerlijke gerechten en delicatessen.

 

Een keur aan lokale en Internationale buffetten.

Of u nu kiest voor een traditioneel buffet, een thema of een combinatie buffet: Alle buffetten in ons uitgebreide assortiment zijn compleet, veelzijdig en natuurlijk smaakvol! Zo zijn er altijd lekkernijen bij die zelfs de meest verwende fijnproevers doen watertanden. Buffetten thuis bezorgen, gemaakt van verse producten en bereid met de beste ingrediënten is ons handelsmerk. Van Italiaans buffet thuis bezorgd tot typisch Hollands en alles daar tussen in. Zelfs een compleet Buffet Stamppotten is mogelijk en natuurlijk zijn ook deze gerechten traditioneel bereid. U kunt op uw gemak de mogelijkheden bekijken en als u persoonlijk advies wilt zijn wij u graag behulpzaam.
Ons uitgebreid assortiment buffetten zal u zeker doen watertanden.

Buffettten thuis bezorgd