Stamppot buffet aan huis

Laat een stamppot buffet aan huis bezorgen.


De liefhebbers van een goede stamppot en kenners van buffetten weten het al. Bij Bor Catering hoef je niet te kiezen: er is in het Buffet Stamppotten een keur aan stamppotten verwerkt. Met een stamppot buffet aan huis is het voor iedereen smullen geblazen. De klassieke boerenkool stamppot en de zuurkool stamppot worden bereid met overheerlijk uitgebakken spekjes. Ook de gehaktballetjes in huisgemaakte jussaus horen er standaard bij. De hutspot is traditioneel gemaakt met echt rundvlees en de rookworst komt vers uit onze eigen slagerij.

 

Stamppot buffet aan huis met veel extra's.

Bij een stamppot buffet aan huis krijgt u natuurlijk de zilveruitjes, augurken, mosterd en mayonaise er allemaal gewoon bij. Ook ontbreekt bij het Buffet Stamppotten de appelmoes niet, een bijgerecht dat veel mensen op prijs stellen. U kunt trouwens ook gedeeltelijk à la carte bestellen: Tot de opties behoren rode kool stamppot met appeltjes en een hachee schotel met aardappelpuree. Wat denkt u van een naar grootmoeders recept bereide stoofpot met echt draadjesvlees of knapperig uitgebakken speklapjes? Wij bezorgen uw stamppot buffet aan huis, precies zoals u het hebben wilt. U hoeft eigenlijk alleen nog maar het kuiltje voor de jus te maken. Bor Catering staat niet voor niks bekend als de smaakmaker sinds 1928. 

 

Traditioneel en lekker, met alle zorg bereid.

In Nederland en België zijn stamppotten immens populair en bij Bor Catering weten wij hoe een goede stamppot moet smaken. En natuurlijk hoe echte stamppot het lekkerst wordt klaargemaakt. Met de beste ingrediënten, heerlijk kruimige aardappels en de juiste balans tussen groente en vlees. Met een stamppot buffet aan huis eet u gezond en lekker! Trouwens, wist u al dat bij uw bestelling de borden en het bestek inbegrepen zijn? Ook zijn alle toebehoren en de schoonmaak is inclusief. En om het helemaal compleet te maken leveren wij ook de servetten. Bekijk nu alle gerechten en mogelijkheden van het Buffet Stamppotten via onderstaand button.

Naar stamppot buffet aan huis