Buffet bestellen voor thuis

Buffet bestellen voor thuis bij Bor Catering


Wilt u een buffet bestellen voor thuis, dan bent u bij de catering van Bor aan het juiste adres. Al sinds 1928 staat Bor Catering bekend om haar ambachtelijke buffetten. Met veel passie verzorgen wij een overheerlijk buffet voor u van zeer goede kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring is er altijd een buffet mogelijk die past bij de gelegenheid. Ontdekt u ons veelzijdige in onze webshop.

Groot aanbod heerlijke buffetten te bestellen voor thuis

Als u een feestje geeft, hoort daar lekker eten bij. Hoe fijn is het dat u een buffet bestelt voor thuis en er zelf geen omkijken meer naar heeft. Bor Catering staat bekend om haar grote aanbod warme en koude buffetten van hoogstaande kwaliteit. Wat dacht u van een een oer-Hollands stamppotbuffet, of het buffet Heerlijk Hollands met haring. Maar ook in de buitenlandse keuken is volop keuze. Heeft u bijvoorbeeld een themafeest dan is misschien het buffet Caribbean dream een goede optie. Of heerlijk genieten van tapas met het buffet Tapas. Een buffet bestellen voor thuis gaat eenvoudig via de website. Bekijk ons volledige aanbod online en maak uw keuze.

Organisatie evenement en buffet nodig?

U wilt een buffet bestellen voor thuis, maar u vindt het moeilijk een keuze te maken. Bor Catering heeft een toegewijd team die graag uw wensen in kaart brengt om zo tot de juist keuze te komen. Passie, kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Dit ziet u terug in onze buffetten en onze aanpak van de organisatie van een evenement.
Naast een buffet bestellen voor thuis, kunnen wij voor u een receptie, opening of feest organiseren. Wij brengen uw wensen in kaart en maken hierover duidelijke afspraken. Uiteraard mag een goed verzorgd buffet niet ontbreken. Wellicht dat uw gasten, na het proeven van een van onze smakelijke buffetten, ook een buffet bestellen voor thuis.

Buffet bestellen voor thuis