Klanten over ons

 • Dorma Nederland
  Personeels BBQ

  Onze personeels- BBQ is perfect geregeld door jullie. Er is heel goed meegedacht aan de vele mogelijkheden voor een personeels- BBQ, de opbouw en de uitvoering daarvan. Zelfs de aankleding van de tafels en het buffet is met zorg en detail behandeld. De diverse gerechten waren heerlijk bereid. Kortom, reden voor herhaling.

 • Sprint werkt
  Opening

  We hebben het graag gedaan! Julie hebben goed voor ons gezorgd! Dank voor alles.

 • Autobedrijf de Groot
  Afscheid directeur G. de Groot

  Bor Catering verzorgde voor ons de catering tijdens het afscheid van Gerrit de Groot. Tevens vierden wij ons 40-jarig jubileum. Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Van ontvangst met prosecco tot een heerlijk warm en koud buffet. We kregen alleen maar lovende reacties, nog steeds.. Absoluut een aanrader!

 • Specialiteitenbakkerij de Jong
  Kerstborrel

  Borcatering heeft 19 december 2014 voor de Specialiteitenbakkerij een kerstborrel verzorgd. Met recht kan gezegd worden dat de kerstborrel een sfeervolle aangelegenheid was. Het eten was heerlijk, de bediening ging onopvallend en correct te werk en onze locatie had Borcatering op een gezellige wijze aangekleed. Hartelijk dank!

 • Itho Daalderop
  Kerstlunch

  We hebben afgelopen december de kerstlunch wederom laten verzorgen door Bor Catering en wederom was de gehele lunch goed verzorgd! Alle collega’s waren zeer tevreden over de kwaliteit en hoeveelheid van de lunch. We zijn ook erg blij dat Bor elk jaar met ons meedenkt wat het thema/invulling van de lunch zal zijn! Prijs/Kwaliteit verhouding is ook erg goed! Wij zijn dan ook 100% tevreden!!!

 • P.C. van Tuijl diervoeders
  Informatiebijeenkomst

  Voor een bijeenkomst op ons bedrijf zochten we een catering bedrijf. We dachten aan een plaatselijke ondernemer, en besloten om Bor te vragen. Bor Catering is een bedrijf die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben. De voorbereiding, betrokkenheid en suggesties waren prima! We hebben het als bedrijf positief ervaren.

 • 2TB
  Open dag

  Het was prima geregeld, en iedereen was vol lof over de catering. Dus bij deze nogmaals hartelijk dank. Dankzij jullie is het voor ons en de gasten een geweldige dag/avond geworden.

 • Dorcas
  Buffet

  We willen je heel hartelijk bedanken voor het prachtige en heerlijke hapjesbuffet dat je verzorgd hebt voor onze vrijwilligersavond van Dorcas. De vrijwilligers hebben er echt van genoten!

 • Damcon BV
  Kerstbuffet

  Wij hebben afgelopen december weer gebruik gemaakt van jullie stampotten combi-buffet. Evenals vorig jaar zijn wij hier zeer tevreden over! Het was goed geregeld, jullie kwamen op tijd en er was ruim voldoende. Onze hartelijke dank hiervoor!

 • Huverba
  Kerstbuffet

  Borcatering heeft ons kerstbuffet uitstekend verzorgd. Het zag er tot in de puntjes verzorgd uit. Door het krachtige all-in one concept hebben zij ons totaal ontzorgt, super geregeld!

 • Doornebal Interieurs
  Nieuwjaarsontbijt

  Verschillende malen hebben wij nu gebruik gemaakt van de diensten van Bor Catering. Meest recent het nieuwjaars-ochtendontbijt. De enthousiaste, creatieve en praktische wijze waarop er meegedacht wordt hebben wij altijd weer opnieuw als iets heel plezierigs ervaren. Ook kwalitatief heeft Bor catering ons iedere keer weer weten te verassen!

 • Wassenburg Medical Devices
  Divers

  Bor Catering levert kwaliteit. Goed verzorgd en lekker eten. Zowel de lunches als het eten voor de barbecue. Bij Bor Catering wordt naar de klant geluisterd en is veel mogelijk.

 • Geurts Conserven
  Eindejaarsborrel

  “Proef de Sfeer” bij Geurts Conserven Evenals vorig jaar heeft Bor Catering weer een overheerlijk buffet (“Proef de Sfeer”) verzorgd op onze Eindejaarsborrel op 21 december 2012. Het buffet deed haar naam alle eer aan, dankzij gerechten als Stoofpeertjes in rode wijnsaus, Stroganoff stoofschotel enz. Het ene gerecht was nog lekkerder dan het andere en onze medewerkers lieten het zich goed smaken! Al met al een feestelijke en culinaire afsluiting van 2012!

 • Pol Heteren
  Divers

  Borcatering voorziet ons al jaren van uitstekende catering op locatie. Of het nu gaat om een uitgebreide barbecue, een complete lunch, een stamppottenbuffet of koud en warm buffet; de kwaliteit is altijd bijzonder goed en de geleverde service uitstekend. Topkwaliteit, op tijd geregeld en geserveerd met een glimlach; Bor Catering is top!

 • Gessel Groen
  Jaarafsluiting

  Door de fijne ervaringen van afgelopen jaren hebben we 2012 met onze medewerkers weer afgesloten met een overheerlijk buffet van Bor Catering. De invulling van onze wensen maar ook het tijdstip van afleveren was weer zoals we van Bor gewend zijn, prachtig buffet dat precies voldeed aan onze opgegeven wensen en precies op tijd en keurig afgeleverd. De kwaliteit en kwantiteit van het buffet was weer als vanouds, medewerkers van Bor verdienen weer een pluim! Wat ons betreft komende (bedrijfs)feesten zeker weer met een diner van Bor Catering. Wij bevelen hun vakmanschap en diensten dan ook graag aan iedereen aan!

 • Van Suilichem Communicatie BV
  Broodjes voor de lunch

  Voor de lunch op de zaak hebben we broodjes besteld via de site. De broodjes werden op tijd geleverd, en waren bovendien heerlijk van smaak. Wij kunnen dit alle bedrijven in de regio aanbevelen!