Saté buffet bestellen

Saté Buffet bestellen

U bent binnenkort jarig of heeft een bedrijfsfeestje en bent van plan om dit te vieren? De belangrijkste onderdelen die nodig zijn is natuurlijk goed eten en drinken. Uw gezelschap bestaat misschien wel uit 25 personen of meer. Om voor zo'n flinke groep eten en drinken aan te schaffen en ook nog eens zelf klaar te maken is een hele romslomp. Het is de bedoeling dat u zelf ook een gezellige dag heeft en niet van te voren uren in de keuken moet staan. Dan komt Bor Catering in beeld om u te helpen. Een cateringbedrijf wat al jarenlang passie, kwaliteit en service biedt in de vorm van eten en drinken.

Sate buffet online bestellen

Om mensen een gezellige avond te bezorgen met voldoende eten en drinken is een sate buffet bestellen een goede optie. Elk buffet van Bor Catering is een volledig etentje met van alles er op en er aan. Een sate buffet bestellen is een prima idee omdat de meeste mensen de verschillende onderdelen van dit buffet zeker zullen waarderen. Dit smakelijke buffet bestaat uit een aantal warme en koude hapjes.

Koude hapjes bij een saté buffet

  • Kroepoek
  • Gebakken uitjes
  • Stokbrood en kruidenboter
  • Atjar tjampoer


Deze bovenstaande producten zijn allemaal vers en van goede kwaliteit. Het zijn producten die bij het sate buffet van Bor Catering worden meegeleverd.
Alle gerechten worden warm geleverd en zijn vers gemaakt. Het vlees is om van te smullen en de nasi en bami hebben de smaak alsof u in een Chinees restaurant bent aangeschoven.
Gaat u een sate buffet bestellen dan is het prettig om direct de drank erbij te laten bezorgen. Gemak dient de mens en u heeft nergens geen omkijken meer naar. Een buffet wordt altijd geleverd met borden, bestek en servetten. Het reinigen van alle buffet benodigdheden kan overgelaten worden aan Bor Catering.Kijk voor informatie en verbaas u over ons veelzijdige aanbod van buffetten.

Sate buffet bestellen