Ruime keuze barbecuepakketten

Een bbq pakket van keurslager Bor Catering is alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en gezellig etentje of feestje, al dan niet in de tuin. U heeft de keuze uit niet minder dan 8 barbecuepakketten. Er zijn pakketten voor vegetariërs, voor de hele buurt, een budgetformule... Ook de kids vergeten we niet, voor hen is er een kinderbarbeque pakket met happy kidsbox en leuke attentie (meerprijs €1). Ontdek het ideale bbq-pakket voor uw etentje!

Bekijk onze BBQ pakketten

Wij werken steeds met 100% ambachtelijk vers vlees, verse vis en verse ingrediënten. De BBQ pakketten bieden dus eveneens de kwaliteit die u van Bor Catering verwacht en kent. Maakt u op uw feestje dus graag indruk op uw gasten met vlees en bereidingen van de hoogste kwaliteit, dan kiest u voor onze gekende kwaliteit.

Wil u zeker het pakket kiezen wat het beste bij u past? Geen probleem, de attente medewerkers van Bor Catering helpen u bij uw keuze en houden rekening met uw voorkeuren, budget en adviseren u graag bij de keuze van vlees. Een BBQ-pakket samenstellen met het juiste vlees is een kunst, maar wij helpen u graag. Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog via e-mail (info@borcatering.nl) of bel ons: (0488) 44 01 77.

 

Een geslaagde buurt BBQ begint met een heerlijk bbq pakket!

Wil u deze zomer heerlijk genieten van een BBQ met de hele buurt? Maar u ziet op tegen vele uren winkelen, een BBQ vinden die groot genoeg is om iedereen uit de buurt te voorzien van een heerlijke saté of speklap en vooral: de uren afwas achteraf? Dan is een pakket van keurslager Bor Catering de oplossing voor uw buurtfeest. Bor Catering heeft aan alles gedacht: gratis bezorging in de regio (vanaf €75) en bij diverse pakketten halen wij de afwas op en/of leveren wij gratis een gasbarbecue, servies en bestek. Bestel nu je pakket en geniet van deze service!

 

Heerlijk genieten van een vegetarische bbq?

De vegetarische pakketten van keurslager Bor Catering hoeven niet onder te doen voor de pakketten met vlees, in tegendeel. Geniet van heerlijke vegetarische satés, balletjes spies of een shaslick. Heerlijk! Net zoals de overige pakketten worden de vegetarische barbecuepakketten geleverd inclusief diverse bijgerechten zoals aardappelsalade, frisse rauwkostsalade, stokbrood, kruidenboter en satésaus. Contacteer ons vandaag nog voor een heerlijke veggie-bbq op maat!

Een heerlijke BBQ, lekker vlees of heerlijk veggie, ontzorgd van a tot z? Keurslager Bor Catering staat voor u klaar!