thuis uit eten in coronatijd

Thuis uit eten in de corona tijd. Geniet als vanouds.

Wilt u een thuis uit eten in de corona tijd? Dan bent u bij de catering van Bor aan het juiste adres. Al sinds 1928 staat Bor Catering bekend om haar ambachtelijke buffetten. Met veel passie verzorgen wij een overheerlijk buffet voor u van zeer goede kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring is er altijd een buffet mogelijk die past bij de gelegenheid. Ontdekt u ons veelzijdige in onze webshop.

 

  • Ambachtelijk bereid
  • Smaakmakers sinds 1928
  • Gratis bezorging in de regio *
  • Ontzorgd van A tot Z
  • Zowel warm als koudbuffet 
  • Culinair geniete vanuit thuis 

 

Tevreden klanten van Bor Catering

Bij Bor catering kiest u voor een culinaire hoogstand. Wie kan het u beter vertellen dan onze vevrede klanten? Lees hieronder enkele revieuws waar wij trots op zijn:

"Online besteld. Er werd meegedacht met de bestelling. Eten was heerlijk. Goede verzorging. Vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar."- Leonie 

"Voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste wat een heerlijke luxe hapjes met zorg gemaakt en de warme pan met hapjes waren overheerlijk."- Joke Reinhart 


Ja, ik wil ook thuis uit eten in de corona tijd

Passie, kwaliteit en service zijn de belangrijkste woorden van Bor catering.Wij staan u graag te woord .Neem vrijblijvend contact op voor een buffet van Bor catering. Wij nemen voor u de tijd en zullen samen met een overheerlijke maaltijd samen stellen. 

 

Groot aanbod heerlijke buffetten om thuis uit eten te gaan in de corona tijd

Als u een feestje geeft, hoort daar lekker eten bij. Hoe fijn is het dat u een buffet bestelt voor thuis en er zelf geen omkijken meer naar heeft. Bor Catering staat bekend om haar grote aanbod warme en koude buffetten van hoogstaande kwaliteit. Wat dacht u van een een oer-Hollands stamppotbuffet, of het buffet Heerlijk Hollands met haring. Maar ook in de buitenlandse keuken is volop keuze. Heeft u bijvoorbeeld een themafeest dan is misschien het buffet Caribbean dream een goede optie. Of heerlijk genieten van tapas met het buffet Tapas. Een buffet bestellen voor thuis gaat eenvoudig via de website. Bekijk ons volledige aanbod online en maak uw keuze. 

Vragen en anwoorden 

Leveren jullie ook aan thuis? 
ja, wij leveren ook aan huis. Voor de regio is dit zelfs gratis! Bekijk hier voorwaarde.

Hebben jullie ook vlees voor de BBQ?
Ja wij hebben verschillende pakketen voor op de BBQ. Ook is het bij ons mogelijk om een proffesioenel BBQ te huren. Bekijk hier ons aanbod. 

Kunnen wij ook broodjes voor de lunch bij jullie bestellen?
Voor de Lunch hebben wij overheerljke belegde broodjes in ons assortiment maar ook huisgemaakte soep. Bekijk hier ons gehele aanbod.