Goedkoop buffet bestellen

Goedkoop buffet bestellen


Bij Bor Buffetten Catering gaan goedkope catering én ambachtelijke kwaliteit hand in hand en dit al sinds 1928. Met een ruime keuze aan koude en warme buffetten is er voor ieder wat wils. Een goedkoop buffet bestellen doet u dan ook bij Bor Catering. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de 'buffet van de maand' aanbieding! Wij de zorgen, u een heerlijk buffet.

 

Een heerlijk en goedkoop buffet bestellen doet u bij Bor Catering

Bor Catering heeft een ruim assortiment aan koude en warme buffetten. Online een goedkoop buffet bestellen is bij ons dan ook geen enkel probleem! Heerlijk uitgebreide buffetten van oriëntaals getint tot aan oer-Hollandse buffetten en van Italiaanse finesse tot aan tropische verrassingen. Een vegetarisch buffet of halal bereidde buffetten bestaan uiteraard ook tot de mogelijkheden bij Bor Catering. Wanneer u een goedkoop buffet bestellen gaat, ziet u automatisch de eventuele bezorgkosten. In veel gevallen is dit zelfs gratis! Bor Catering heeft ook aan ruim assortiment aan bijvoorbeeld barbecue- en gourmetschotels, salades, broodjes en desserts. Bor Catering kunt uw buffet van A tot Z geheel voor u regelen!

 

Goedkope catering bij Bor Catering tot in de puntjes verzorgd

De cateringservice van Bor Catering is geschikt voor elk feest en evenement. Wij verzorgen uw buffet tot in de puntjes en vindt in ons een professionele partner. Bekijkt u online ons ruime assortiment aan koude en warme buffetten. Vervolgens laat u deze bezorgen op de plek en het tijdstip wanneer u dat wenst. Heeft u speciale wensen bij een goedkoop buffet bestellen bij Bor Catering? Neemt u gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op! Samen met u bekijken we graag de verschillende mogelijkheden voor een heerlijk buffet aan huis. Wij bereiden voor u de allerheerlijkste gerechten, puur ambachtelijk bereid. U hoeft slecht onbezorgd te genieten van de heerlijke betaalbare hapjes buffetten.

Goedkope buffetten