Goedkoop buffet aan huis

Een goedkoop buffet aan huis van Bor Catering


Waar vind je tegenwoordig nog een lekker buffet voor een goede prijs? Bor Catering is het ideale adres! Bor Catering biedt een goedkoop buffet aan huis. Sinds 1928 leveren wij kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bor Catering gebruikt verse en kwalitatieve producten. Het vlees in onze bereidingen komt van onze eigen ambachtelijke Keurslagerij. Heeft u het liever een vegetarische buffet of zijn er bepaalde allergieën? Geen enkel probleem! Bor Catering levert u het gewenste buffet. Kijk snel eens op Bor Catering, de partner voor het verzorgen van uw buffetten. Een goedkoop buffet betaalbaar, snel en eenvoudig thuis geleverd!

Een variatie aan buffetten: uw goedkope buffet thuis geleverd!


Bor Catering biedt een ruime variatie aan buffetten. Houdt u van traditioneel? Dan kan u kiezen voor een overheerlijk stamppot buffet, een klassiek buffet of een traditioneel Hollands buffet. Toch liever iets anders? Dan kan u gaan voor een Oriëntaals of Italiaans buffet. Het nostalgisch buffet is ook een keuzemogelijkheid. Prefereert u een assortiment van hapjes? Een buffet vol overheerlijke amuses behoort tot de mogelijkheden. Ook een buffet vol lekkere tapas is een optie. Liever streekproducten? Kies dan voor het Betuwe buffet. Eerder een fan van lekkere zoetigheden? Dan is het dessertenbuffet ideaal voor u. Bor catering biedt het allemaal! Keuze genoeg voor een goedkoop buffet thuis.

Waarom zou u kiezen voor Bor Catering? U haalt gemakkelijk een goedkoop buffet thuis.


Het goedkoop buffet aan huis van Bor Catering wordt in de regio zelfs helemaal gratis geleverd. Borden, bestek en servetten zijn allemaal in de service van Bor Catering inbegrepen. Kies dus zeker voor Bor Catering voor een goedkoop buffet thuis. U kan op de website van Bor Catering (www.borcatering.nl) eenvoudig kiezen welk buffet u verkiest. Daarna selecteert u het aantal personen en klaar. Een goedkoop buffet aan huis in een handomdraai.

Hapjes, hoofdgerechten en desserts, Bor Catering heeft het voor u!


Een goedkoop buffet aan huis, bij Bor Catering moet u zijn! Een uitgebreid assortiment, lekkere en verse producten en de beste service. Of het nu gaat over de hapjes, het hoofdgerecht of de desserts, Bor catering biedt voor elke gang een goedkoop buffet thuis. Neem dus snel een kijkje op www.borcatering.nl. Jong en oud, een buffet warm of koud, kies voor Bor Catering in al zijn eenvoud!

Goedkoop buffet aan huis