Geniet van ons ambachtelijk kerstbuffet

U bent op zoek naar een catering in Opheusden voor de invulling van uw ambachtelijke kerstbuffet? Door de jarenlange ervaring en een gedreven catering team kunnen wij voor u het ambachtelijk kerstbuffet naar uw wens bereiden. Van ingetogen tot zeer exclusief, wij organiseren het graag van A tot Z. Zelf uw Kerstbuffet samenstellen? Dat kan hier.
Passie kwaliteit en service zijn de belangrijkste woorden van Bor catering. Dit bedrijf komt voort uit een bijna 100-jarig bestaand familiebedrijf, keurslagerij Willem Bor. Door deze samenwerking komen alle producten uit eigen keuken en garanderen wij u de smakelijkste lekkernijen voor de samenstelling van uw ambachtelijk kerstbuffet. Om het warme kerstgevoel te ervaren verzorgt Bor Catering graag voor u een ambachtelijk bereide maaltijd op maat.

Ambachtelijk kerstbuffet


Ouderwets genieten van de kerstdagen? Waarom kiest u dan niet voor een van onze ambachtelijk buffetten? Zoals ons ambachtelijk kerstbuffet met smeuïge aardappelgratin, een jachtschotel van rundvlees en Deense varkensrollade. Natuurlijk hoort er na een overheerlijk kerstdiner ook nog een dessert bij. Voor een stukje Pavlova Schuimtaart met slagroom en bosvruchten, tiramisu, triffle of misschien wel een stukje ijstaart heeft iedereen altijd nog wel plaats. Ook is het bij ons mogelijk uw kerstbuffet zelf samen te stellen!


... of toch maar traditioneel gourmetten?

Gourmetten is voor veel families een vaste traditie geworden met Kerstmis. Iedereen kan zo zelf bepalen wat en hoeveel hij wil eten, waardoor dit voor zowel kinderen als volwassenen een groot succes is. Daarom levert ons cateringbedrijf u de heerlijkste gourmet pakketten, bestaande uit diverse vleessoorten, zoals malse biefstuk, magere hamburgers of verse kipfilet. Als u kiest voor ons all-in pakket dan zorgen wij daarnaast ook voor bijpassende bijlagen, zoals knapperig stokbrood, vers fruit en heerlijke sauzen.


Ambachtelijk kerstbuffet thuis laten bezorgen


U kunt uw bestelling ophalen bij onze slagerij in Opheusden (Swaenenstate 2A 4043 KE Opheusden) Bent u niet in de gelegenheid uw ambachtelijk kerstbuffet op te halen? Wij leveren ook aan huis! Voor klanten die binnen een straal van 15 kilometer wonen leveren wij vanaf €275.- gratis thuis!

U gunt uw familie toch ook het allerbeste?


Voor een onbezorgde kerst kiest u dit jaar ook voor catering aan huis. Dan zorgen wij ervoor dat uw kerstdiner gegarandeerd een groot succes wordt. Neem nu direct contact met ons op, dan kunnen we samen kijken wat het beste bij uw familie en uw budget past.

Bor catering, uw specialist op het gebied van ambachtelijke kerstbuffetten.