Chinees buffet thuis

Een Chinees buffet thuis van Bor Catering brengt Azië naar u toe!

Waarschijnlijk zijn er in Nederland weinigen die nog nooit Chinees eten hebben gegeten. Waar men vroeger 'naar de Chinees ging' is er nu de mogelijkheid om een Chinees buffet aan huis te laten komen. Met een Chinees buffet thuis komt iedereen aan zijn trekken en voor de prijs hoeft u het niet te laten. Alle bami en nasi gerechten zijn 'speciaal', met kip en ei. Op zijn Hollands gezegd: met alles erop en eraan. De porties zijn ruim en de kwaliteit is prima. De gerechten van het Chinees buffet aan huis zijn veelzijdig en gevarieerd. Bij het Chinees buffet aan huis zijn de bekende klassiekers zoals Babi Pangang en Foe Yong Hai er natuurlijk ook bij.

 

Met een Chinees buffet aan huis is het zorgeloos genieten.

Het Orientaals buffet thuis wordt bezorgd inclusief borden, bestek, soepkommen en schoonmaken. Alle toebehoren, dus ook de servetten, zijn inclusief bij uw Chinees buffet aan huis. Bor Catering staat bekend om zijn kwaliteit, service en bovenal om zijn smaakvolle gerechten. Bij het Chinees buffet thuis hoort natuurlijk ook een groente gerecht. Om in de Oriëntaalse sfeer te blijven kozen wij voor een echt Wok gerecht met verse sperziebonen, kip en champignons bereid in Ketjap saus. Een Chinees buffet thuis is verantwoord en lekker.

 

De extra's van Bor Catering bij het Chinees buffet thuis.

Vanaf de jaren 20, toen hier de eerste Chinese restaurants werden geopend, genieten we in Nederland van de Indische en Chinese kookkunst. Vooral de saté met echte pindasaus is bijna niet meer weg te denken in Nederland. Al bijna 100 jaar is de liefde voor de Oriëntaalse kookkunst een feit. Bij het Chinees buffet dat geheel verzorgd bij thuis wordt bezorgd, staan de reuze kipsaté, de pindasaus en de mini loempia's ook op het menu. Ook kroepoek hoort er helemaal bij en bij een grote bestelling krijgt u zelfs meerdere soorten kroepoek. Als voorgerecht, bijgerecht of als snack, saté en kroepoek scoren altijd goed! Een lekker soepje gaat er natuurlijk ook wel in en daarom hebben wij een rijk gevulde Chinese tomatensoep toegevoegd. U kunt alle gerechten van het luxe Chinese buffet trouwens rustig op uw gemak bekijken. Dat is wel zo gemakkelijk en daarom hebben wij alles voor u op een complete menu pagina geplaatst. 

Chinees buffet bekijken