Buffet Italiaans
« Terug naar overzichtBrood en smeersels
- Vers afgebakken stokbrood wit & bruin
- Focaccia rijkelijk belegd met pesto, rauwe ham, zongedroogde tomaat en kaas
- Tapenade
- Tomatenboter
Koude gerechten
- Salade caprese met basilicum, mozzarella en een drupje balsamico dressing
- Carpaccio van mals biefvlees met rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en licht afgetopt met truffelmayonaise
- Vitello tonnato de originele met kalfsvlees, tonijnsaus, rucola en kappertjes
Warme gerechten
Pasta en sauzen worden apart geserveerd zodat je, je eigen hoeveelheid kan bepalen
- Spaghetti
- Penne
- Bolognesesaus met groenten
- Zalmfilet in roomsaus en op smaak gebracht met bieslook
- Gehaktballetjes in een pittige tomatensaus
- Kipstukjes in een zachte carbonarasaus met uitgebakken spekjes, champignon en courgette
Koude bijgerechten
- Bakje met geraspte en Parmezaanse kaas
Dessert
- Huisgemaakte tiramisu OF
- Huisgemaakte monchou met bastogne kruimels en kersentopping
Inclusief
- Borden en bestek, servetten en Schoonmaakkosten
OPTIONEEL
- Courgette gevuld met rundergehakt, paprika en gegratineerd met kaas
- Italiaanse tapasplank met o.a: truffelsalami, rauwe ham, droge worstsoorten, pepersalami, parmaham, cherrytomaatjes, olijven en peppadews