Buffet Klassiek
« Terug naar overzichtBrood en smeersels
- Vers afgebakken stokbrood wit en bruin
- Oerbrood vers uit de oven
- Plukbrood
- Huisgemaakte kruidenboter
- Spread met groenten
- Aioli
Koude gerechten
- Vitello tonato gegrilde kalfsrosbief met kappertjes en tonijn mayonaise
- Pastasalade met pesto en zontomaat
- Tapasplank met seranoham, Italiaanse droge worst, olijven, paprika, wraps, ham met asperge
- Betuwse stoofperen met een vleugje kaneel
Warme gerechten
- Aardappelpuree met een krokant korstje
- Gebakken krielaardappelen
- Boeuf bourguignon (rundvlees gestoofd in rode Bourgogne wijn, bouillon, champignons, uitjes en reepjes spek)
- Zalmfilet in zachte roomsaus met bieslook
- Varkenshaas in huisgemaakte roomsaus
- Gegrilde kiprollade in een zachte jussaus
Warme bijgerechten
- Gebakken champignons in kruidenboter
- Witlofschotel met ham en kaas
- Sperzieboontjes met uitgebakken spekjes
Inclusief
- Borden, bestek en servetten
- Opschepbestek
- Schoonmaakkosten